PORUČIVANJE

Poručivanje možete realizovati putem upita koji dostavljate elektronskom poštom sa svim potrebnim informacijama (detajli o artiklu, količine).

Minimalne količine prilikom poručivanja definisane su u odnosu na vrstu artikla. Opšte definisana minimalna količina je 10 komada. U slučaju da tražene artikle imamo na lageru moguća je kupovina manje od 10 komada.

Standardne veličine dostupne u našem proizvodnom asortimanu su XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL.
Moguće je, na upit proizvesti veće i manje brojeve od gore navedenih.

Upit za brendiranje klijent dostavlja isključivo u elektronskoj formi, putem maila. Uz sam upit potrebno je dostaviti i grafičke resurse u vektorskom formatu sa definisanim pozicijama i dimenzijom motiva za štampu.

PLAĆANJE

Preferiramo plaćanje putem tekućeg računa, žiralno, ili ako je u pitanju maloprodajni kupac, za gotovinu uz  fiskalni ili gotovinski račun.

Prilikom poručivanja 50% cene se plaća avansno i ostatak neposredno pre isporuke.

Molimo Vas pošaljite upit na prodaja@profistil.rs

BRENDIRANJE

Minimalna količina za sito štampu do tri boje je 20 komada. Za štampu motiva koji sadrže više od tri boje poslati upit.

Minimalna količina za digitalni vez – 12 komada.

Moguće je. U zavisnosti od vrste artikla naš stručni tim preporučuje određenu vrstu brendiranja za traženi artikal.

U zavisnosti od sirovinskog sastava materijala i vrste artikla, veličine i pozicije,  preporučujemo adekvatnu vrstu brendiranja.

Što se tiče sito štampe cena zavisi od broja boja koje se u štampi koriste.

Kod veza cenu određuje broj uboda.

Logotip je potrebno dostaviti u vektorskom formatu (.ai, .cdr, .eps) ili JPEG, PNG visoke rezolucije min. 300dpi.

U tehnici sito štampe praktikujemo brendiranje do 6 boja. Što se veza tiče tu su nam je dostupno do 12 boja.

ISPORUKA

Isporuku robe naši klijenti mogu obaviti ličnim preuzimanjem. Postoji opcija dostave našim dostavnim vozilom prema dogovoru ili se isporuka može realizovati posredstvom kurirske službe.

Isporuku obavljamo u roku od 7 radnih dana od trenutka potvrde upita klijenta i uplate avansa. U slučaju većih količina (preko 500 jedinica) rok isporuke se naknadno ugovara.

Isporuka je besplatna na teritoriji Grada Novog Sada i u radijusu od 20km kao i za veće porudžbine od 20.000 dinara.

Isporuku robe obavljamo isključivo na teritoriji Republike Srbije. Pitati Dragana

PROIZVODI

Tokom tri decenije profesionalnog iskustva specijalizovali smo se za izradu radnih uniformi i drugih tekstilnih proizvoda za sektor medicine, prehrambene i mesne industrije, HoReCa segmenta i dr.
Takođe možemo da ponudimo širok asortiman reklamnog tekstila.

U zavisnosti od branše u kojoj radite mi ćemo vam preporučiti vrstu, sastav i boju materijala najadekvatnijeg modela radne odeće koja vam je potrebna.

Garantujemo postojanost boje materijala, otpornost na habanje kao i udobnost korišćenja.

REKLAMACIJE

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@profistil.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket ili nas pozovete na telefon 021 422 444. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba ne odgovara poručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate tako što ćete nam poslati e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@profistil.rs i opišete kakav problem imate ili nas pozovite na telefon 021 422 444. U najkraćem mogućem roku, pisanim putem ili elektronski,  obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od momenta prijavljivanja iste.

Potrošač nema pravo na reklamaciju ako je nedostatak na proizvodu nastao njegovom krivicom, fizičko-hemijska oštećenja pri upotrebi proizvoda ili nepravilnim održavanjem robe.

Ukoliko  nakon prijema željenog artikla odlučite da isti zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na  telefon  021 422 444 ili nam pošaljite e-mail na adresu: prodaja@profistil.rs

Nakon što ste  prijavili zamenu, neophodno je da artikal koji želite da zamenite pošaljete na adresu sedišta kompanije.
Neophodno je da pošaljete adekvatno upakovan artikal, jer sva odgovornost ide na račun pošiljaoca, račun-otpremnicu koju ste dobili uz proizvod, zatim odštampanu i čitko popunjenu dokumentaciju koju ste prethodno dobili na e-mail od naše službe prodaje.

Troškove poštarine snosi kupac.

Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla i da li je poslat u adekvatnom stanju. Automatski se šalje zamenski artikal sa novim račun-otpremnicom.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom  stanju, u originalnom, neoštećenom i neotvaranom pakovanju.
Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka kada podnesete zahtev za zamenu istog, a nakon prijema proizvoda koji želite da zamenite.

 U slučaju odustanka od kupovine, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.
Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Procedura za povraćaj sredstava
Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa // otpremnice
  • Ime, prezime i adresa
  • Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Kupac je dužan da vrati robu trgovcu ili licu ovlašćenom od strane trgovca, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak.
Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka roka od 14 dana.
Kupac snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio sa tim da ih on snosi.
Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. (čl.34 Zakon o zaštiti potrošača)
Tražene podatke možete dostaviti slanjem e-maila na prodaja@profistil.rs. Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu.
Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa službom prodaje putem poziva ili slanjem e-maila, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

ZAPOSLENJE

Posao kojim se bavimo zahteva angažovanje raznih profila tekstilnih radnika od šivača, krojača, do tekstilnih stručnjaka – inženjera.
Pored toga, angažujemo i komercijaliste za sektor veleprodaje i maloprodaje kao i zaposlene u sekundarnim delatnostima i službama.

Pratite konkurse za otvorene radne pozicije koje objavljujemo na našoj stranici KARIJERA gde se možete informisati o svim detaljima vezanim za zapošljavanje u našoj kompaniji.

U zavisnosti od pozcije na koju konkurišete potrebni su različiti profili i nivoi radnog iskustva.

Radno vreme zaposlenih u proizvodnji je ponedeljak-četvrtak od 06-15 h petak od 06-13 h subota – nedelja su neradni.