PROCES PROIZVODNJE

1. korak

KONSULTACIJE

Konsultacije sa klijentima obavljamo profesionalno i koncizno u prostorijama naše kompanije. Klijent prilaže uzorak ili fotografiju željenog artikla nakon čega naš tim predlaže početno rešenje koje razrađuju naši stručnjaci. U okviru konsultacija i u odnosu na upit klijenta predlažemo materijale, modele, boje kao i najoptimalniju vrstu i poziciju brendiranja.

konsultacije

2. korak

PORUČIVANJE

Poručivanje možete obaviti slanjem upita putem elektronske pošte sa precizno navedenim detaljima vezanim za proizvode koje poručijete.

porucivanje

3. korak

PROIZVODNJA

Tokom tri decenije iskustva u tekstilnoj industiji zaokružili smo kompletan proizvodni ciklus od modelovanja i dizajna, krojenja i pripreme, šivenja, dorade do brendiranja.
U sopstvenim proizvodnim pogonima radimo na modernim mašinama, tekstilnim automatima i opremi što nam daje mogućnost da se upustimo u realizaciju čak i najzahtevnijih tekstilnih projekata.
Pored modernih industrijskih sredstava u proizvodnji korisimo isključivo kvalitetne i postojane materijale.

proizvodnja

4. korak

ISPORUKA

Isporuku robe naši klijenti mogu obaviti ličnim preuzimanjem, dostavom našim dostavnim vozilom prema dogovoru ili se isporuka može realizovati posredstvom kurirske službe. U slučaju isporuke putem kurirske službe isporuka se vrši u skladu sa njihovim radnim vremenom i važećim cenovnikom dostave. Pošiljke isporučujemo isključivo na teritoriji republike Srbije. Dostava će biti organizovana do radnih 7 dana od dana potvrđene pošiljke.

isporuka-2