Verovatno ste čuli da treba da razvijete svoj brend.

Šta uopšte znači brendiranje?

Kao jedan od najvažnijih faktora uspeha vašeg poslovanja, brendiranje je obećanje koje dajete svojim kupcima, koje pomaže u identifikovanju vaših proizvoda ili usluga. Brend vas razdvaja od konkurenata i stvara identitet sa kojim se vaši kupci povezuju. Brendiranje tekstila uopšteno, dakle brendiranje reklamnog tekstila i radne odeće omogućava da vaš biznis postane jedinstven i prepoznatljiv. Bez brendiranja, vaša kompanija je samo jedna od milion sličnih – izgubljena u haotičnom svetu kompanija koje pokušavaju da stvore svoje ime. Naš tim iskusnih dizajnera će pažljivo razmotriti vaš upit i posavetovati vas koju tehniku brendiranja biste mogli da primenite na Vaš proizvod.
01
Direktna
sito štampa
Direktna sito štampa omogućava da individualni motivi budu kreirani u svim traženim bojama i formama po razumnim, prihvatljvim cenama. Ovde je samo nebo granica! Kako bismo obezbedili optimalan sjaj boje i nijansu na tamnom (bojenom) tekstilu, štampa se bela boja ispod Vašeg logotipa ili bilo koje grafičke forme. Na ovaj način garantujemo da će Vaš grafički sadržaj biti štampan u realnim bojama na tamnoj (bojenoj) površini. Obezbedite individualnu štampu na majicama, košuljama, bluzama, keceljama i jaknama kroz proces brendiranja direktnom sito štampom.
02
Transfer štampa
Prednost ove tehnike je mogućnost aplikacije motiva na kompleksnim pozicijama već izrađenih artikala kao npr. džepovi, kačketi, maske. Takođe, moguće je raditi na materijalima različitog sirovinskog sastava. Ova tehnika pogodna je za manje formate štampe. U transfer štampi, papir se prvo štampa sa isparljivim disperznim bojama. Štampani papir se zagreva zajedno sa tekstilnim materijalom u termopresi na temperaturi do 200 ° C tokom trideset sekundi. Pod ovim uslovima, boja se sublimacijom prenosi sa papira na tekstilni materijal.
03
Flok/flekso štampa
Ova tehnika podrazuma aplikaciju namenske folije na tekstilnu podlogu. Realizuje se katovanjem (sečenjem) željenog motiva iz folije i štampanje uz pomoć specijalne termo-prese pod visokom temperatom i pritiskom. Prednost ove tehnike su kratki rokovi izrade, visoka rezolucija štampe i pogodna je za manje tiraže u jednoj boji. Kod flekso folije štampa je tanka i elastična poput sito štampe. Kod ove tehnike dostupna je široka paleta boja kao i različiti efekti: reflektujući (svetlo-odbojni), fosforescentni (sija u mraku), gliter (šljokičasti efekat), metalik, kameleon… U slučaju flok folije štampa je reljefna, mekana na dodir i daje osećaj pliša. Ovu tehniku možemo realizovati u širokom spektru boja koje pružaju veoma sofisticirani izgled motiva.
04
Digitalni vez
Ukoliko želite kvalitetno, postojano, sofisticirano rešenje za brendiranje reklamnog tekstila ili bilo kog tekstilnog proizvoda digitalni vez je idealno rešenje za vas.
Ova tehnika predstavlja digitalno kontrolisan proces u kom se mašinskom glavom i iglama kompjuterski upravlja i veze površina. Prednost ove tehnike je visok kvalitet i postojanost koju garantuje naša savremena oprema čuvenog japanskog brenda Tajima i više decenija iskustva naših dizajnera.
05
Lasersko
graviranje
Tekstil poput flisa, teksasa i kože izuzetno su popularni materijali za lasersku obradu, kako u oblasti sečenja, tako i za lasersko graviranje. Na različitim vrstama materijala moguće je direktno ugravirati vaš motiv po želji sa garancijom trajnog otiska.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI

Matijević
Metalac posuđe
NS Plakat
tortilla casa
aqua panon
jusel
guarana
exit
dekor dom
cuckic
corp
Metro obuća