UPOZNAJTE NAŠE POSLOVNE VREDNOSTI

O kompaniji

Preduzeće Profistil iz Novog Sada bavi se proizvodnjom i prodajom profesionalne radne odeće modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, već više od tri decenije. Novi Sad je administrativni, privredni, kulturni, naučni i turistički centar AP Vojvodine, drugi grad po veličini u Srbiji. Novi Sad ima veoma povoljan geografski položaj – nalazi se u Panonskoj ravnici na važnim saobraćajnim koridorima, što obezbeđuje značajne komparativne prednosti. Udaljenost grada od graničnog prelaza SRB-HU cca 100km dok je od graničnog prelaza SRB-CRO svega 50km.

Pored radne odeće u našoj prodajnoj gami nalazi se i reklamni tekstil a sa zadovoljstvom ističemo da pored proizvodnje i prodaje našim klijentima nudimo više vrsta brendiranja tekstila štampom i vezom.

Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da zaokružimo kompletan proizvodni ciklus od modelovanja i dizajna, krojenja i pripreme, šivenja, do brendiranja i dorade.

U sopstvenim proizvodnim pogonima, prateći savremene trendove, radimo na modernoj opremi i mašinama što nas kvalifikuje za realizaciju najzahtevnijih tekstilnih projekata.
U procesu proizvodnje koristimo kvalitetne i postojane materijale. Uz tržišno konkuretan plasman, optimalan odnos cene i kvaliteta, robu isporučujemo u dogovorenim rokovima i to je jedan od naših prioriteta.

Tradicija duga više od tri decenije i veliki broj zadovoljnih kupaca kako u zemlji tako i u inostranstvu svakako govori u prilog tezi da naš poslovni model obezbeđuje visoki kvalitet proizvoda.

Misija

Preduzeće svoju misiju sagledava u kontinuiranom i kvalitetnom obavljanju primarne delatnosti na tehnološki savremen i ekološki prihvatljiv način, uz maksimalno poštovanje javnog interesa lokalne zajednice u kojoj posluje.

Svrha postojanja, rada i razvoja Preduzeća je ispunjenje značajne poslovne i društvene uloge u zadovoljavanju potreba kupaca uz modernu organizaciju, menadžment i stručnost, visoki profesionalizam svih zaposlenih što će omogućiti siguran i održiv plasman radne odeće i drugih tekstilnih proizvoda.

Preduzeće je svoju misiju definisalo u nekoliko segmenata, koji čine osnovni okvir poslovanja i razvoja preduzeća, a to su:

Kontinuirano i kvalitetno obavljanje svojih delatnosti na tehnološki savremen i poslovno odgovoran način.

Stalna briga o zadovoljstvu svojih zaposlenih i svih klijenata, kao i o njihovoj dobrobiti.

Vizija

Vizija Preduzeća je vodeća pozicija među preduzećima koja se bave tekstilnom proizvodnjom a posebno proizvodnjom radne odeće na teritoriji Republike Srbije, prepoznatljivost u odnosu na konkurenciju u okruženju kroz primenu najbolje dostupne prakse, koja će u budućem periodu postavljati više standarde, u domenu tekstilne proizvodnje.

Preduzeće je posvećeno cilju da poštovanjem načela konkurencije, ekonomičnosti i efikasnosti u svim segmentima svog poslovanja ostvaruje visok kvalitet i trajno angažovanje u domenu tekstilne proizvodnje.

Svoju viziju Preduzeće planira da ostvari strategijom konstantnog ulaganja u razvoj i modernizaciju postojećih kapaciteta primenom novih tehnoloških rešenja u cilju da svojim kupcima ponudi raznovrsniju i kvalitetniju paletu proizvoda u skladu sa zahtevima prakse a samim tim i unapredi svoju tržišnu poziciju i razvija pozitivan način poslovanja.

386 ZADOVOLJNI KLIJENTI
275 ZAVRŠENI PROJEKTI
15 ČLANOVI TIMA
2 PRODAJNA MESTA
255 POSLOVNI PARTNERI
13 TRENUTNI PROJEKTI

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Nova usluga za kreativce, koja podrazumeva podršku u realizaciji Vaše kompletne poslovne ideje. Od konsultacija i modelovanja, preko izrade uzorka do izrade kompletne dokumentacije i opcija nabavke svega što je potrebno kako bi Vaš proizvod bio realizovan i plasiran na tržište.

PROFISTIL TIM

Upoznajte se sa našim prodajnim timom.

Dragan Čobanoić

Direktor

Svetlana Čobanović

Dizajn menadžer

Stefan Čobanović

Dizajner

Ilijana Knežević

Asistent direktora

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI

Matijević
Metalac posuđe
NS Plakat
tortilla casa
aqua panon
jusel
guarana
exit
dekor dom
cuckic
corp
Metro obuća